SRAZ FORD CORTINA KLUBU 2022
Sraz FordCortinaKlubu se uskuteční v plánovaném termínu (3-5.6.2022) na stejném místě jako předchozí rok, tedy v Autokempu u Letadla, Autokemp U letadla Seč (estranky.cz) K Hrázi 515, 538 07 Seč.
Níže zasílám seznam možností ubytování a jejich cenu (přesnější informace k tomu, jak jednotlivé ubytování vypadá najdete na výše uvedeném odkazu ke kempu), ti, kteří byli minulý rok, už vědí.
2x chatička dvou lůžková (CH2) 450 Kč / noc
16x chatička třílůžková, pokud v ni budou dvě osoby účtujeme ji jako dvou lůžkovou (CH3) 620 Kč / noc, (resp. 450 Kč / noc při obsazení 2-mi osobami)
9x chatička čtyřlůžková s WC 850 Kč / noc
2x chatička Lux 4 lůžková 1 200 Kč / noc
1x pokoj dvojlůžkový (P2) 450 Kč / noc
7x pokoj třílůžkový (P3) , pokud v něm budou dvě osoby účtujeme jako dvou lůžko 620 Kč / noc (resp. 450 Kč / noc při obsazení 2-mi osobami)
3x pokoj čtyřlůžkový (P4) 800 Kč / noc
Pokud budete bydlet ve stanu, nebo karavanu,
osoba 3-15 let 50 Kč / noc
osoba 15 let + 60 Kč / noc
stan 70 Kč / noc
obytný přívěs 80 Kč / noc
obytný automobil 100 Kč / noc
Ke všem cenám je účtován poplatek:
povlečení 70 Kč / osoba
rekreační poplatek pro ubytované ve věku 18-70 let 13 Kč / den
Poplatek za parkování:
Osobní automobil 60 Kč / noc
stravování v restauraci autocampu
Cena polopenze v restauraci (snídaně a večeře): 200,- Kč / osobu a den
Plná penze (snídaně, oběd, večeře): 330,- Kč / osobu a den
Plná penze děti (snídaně, oběd, večeře pro děti do 12let): 230,- Kč / dítě a den
Samotná snídaně 75,- Kč
Samotná večeře 125,- Kč
Samotný oběd 135,- Kč
Veškeré ostatní služby kempu dle aktuálního ceníku, viz odkaz výše.
Objednávky (rezervace) na ubytování a stravu pošlete, prosím, nejpozději do 15.05.2022 na tento email (mk3registr@gmail.com), pokud to pošlete Martinovi tak, jako minuly rok, nic se neděje, on mi to přepošle.
Do objednávky, prosím, uveďte vždy:
ubytování - (pokoj/chatka/stan atd., typ, počet osob které podléhají poplatkům (při ubytování ve stanu a pro rekreační poplatek), počet aut, která budou přes noc,
stravování - typ penze (polopenze/plná penze/plná penze dětská), počet
Stravování je pouze na objednávku - mimo objednávku je kapacita omezená
Platby za ubytování, stravu, parkování a rekreační poplatky budeme vybírat v hotovosti na místě při registraci tak, jako tomu bylo posledně.
těšíme se na vás, Olda a Martin